Izvor: Tanjug
19.06.2020 u 19:31
0

Slovenija ŠALJE MIGRANTE u Hrvatsku i time KRŠI konvenciju o ljudskim pravima!

Slovenija krši Evropsku konvenciju o ljudskim pravima jer šalje ilegalne migrante u Hrvatsku, znajući da ce njihova ljudska prava biti prekršena, rečeno je danas na debati uoči Svetskog dana izbeglica u Mariboru.

– Hrvatska i Slovenija trebalo bi da sarađuju i pomažu Bosni, ali umesto toga u Hrvatskoj se dešavaju ozbiljna kršenja ljudskih prava- rekla je direktorka Pravno-informativnog centra (PIC) Katarina Bervar Sternad.

OVO MORATE ZNATI

SRĐAN UZVRAĆA UDARAC: Amerikanac udario po Đokovićevom ocu i optužio ga da ima problem

SRPSKA SE*S BOMBA Pogledajte misicu šta radi sa nogama u kuhinji! (VIDEO)

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

Prema njenim rečima, to je očigledno, jasno i tolerisano samo zato što Evropa još nije u stanju da prizna da nije uspela u potpunosti u kontroli granice i sprovodenja granicne politike EU u Hrvatskoj.

– Slanjem ovih ljudi da se suoče sa situacijom u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, Slovenija krši Evropsku konvenciju o ljudskim pravima“-  rekla je Bervar Sternad i dodala da nevladine organizacije ukazuju na ovo već dve godine.

U organizaciji Instituta za etničke i regionalne studije na debati se raspravljalo o situaciji na balkanskoj migracionoj ruti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter