Izvor: INDEX.HR
14.11.2023 u 08:19
0

SLUČAJ BANOŽIĆ: Banožić nije bio vezan prilikom sudara, sumnja se da je vozio više od 80 km na čas

Rezultati krvi pokazali su da je bivši hrvastki ministar Mario Banožić imao 0.21 promil alkohola u krvi prilikom saobraćajne nesreće koju je izazavo pilikom koje je smrtno nastradao vozač kombija

Ni Banožić ni smrtno stradali vozač kombija u trenutku nesreće nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Isti izvor Telegrama tvrdi da je brzina kamiona koji je bivši ministar preticao bila 78 km/h, što znači da je brzina preticanja bila veća. Kako pišu hrvatski mediji, sumnja se da je vozio preko 80 km/h.

UBISTVO U SARAJEVU: Žena ubijena hicima iz pištolja u svom stanu SPECIJALNA JEDINICA SATIMA JURILA OSUMNJIČENOG

Goran Šarić otac dve devojčice koji je bio za volanom kombija u koji se zabio sad već bivši ministar Mario Banožić sahranjen je juče.

Podestimo, sada već bivši ministar odbrane Hrvatske izazvao je saobraćajnu nesreću prilikom koje je stradao vozač kamiona koga je Banožić preticao. Protiv njega policija je podignula krivičnu prijavu za ubistvo iz nehata zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao Goran Šarić.

Hrvatski mediji su objavili da je ministar u trenutku nesreće bio sam u kolima, a da se bio oputio u lov.

, Banožiću je tog jutra, u 6.45 časova, na Hitnom prijemu u vinkovačkoj bolnici izvađena krv kako bi se odredila krvna grupa u slučaju da je potrebna transfuzija, kao i kako bi se utvrdilo da li postoji prisustvo alkohola u krvi, ali rezultati još uvek nisu saopšteni.

Međutim, kako tvrdi izvor iz bolnice poznat redakciji „24sata„, rezultati preliminarne analize pokazali su da je bivši ministar imao 0,29 promila alkohola u krvi. Ovaj rezultat je analiziran aparatom u službenoj laboratoriji bolnice u Vinkovcima, dok je zaveden i u medicinskom dokumentu u sistemu bolnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter