Izvor: Kurir
09.12.2023 u 17:40
0

ŠOK SNIMAK SA AUTOPUTA U CRNOJ GORI Za dlaku izbegnuta tragedija: Pogledajte šta je vozač uradio (VIDEO)

Umalo velika tragedija.

Na auto-putu Princeza Ksenija pukom srećom je izbegnuta tragedija, kada je automobil koji se kretao iz pravca Podgorice prošlog petka umalo sleteo sa mosta. Kako se vidi na video snimku koji su zabeležile kamere Monteputa vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, koji se nakon proklizavanja zaustavio udarom u zaštitnu ogradu.

Iz Monteputa su upozorili građane da ne kreću na put bez zimskih guma.

„Ne krećite na auto-put bez zimskih guma i prilagodite brzinu ograničenjima na promenjivoj saobraćajnoj signalizaciji.Na taj način izbegavate naglo kočenje i gubitak kontrole nad vozilom“, poručili su iz Monteputa.

Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima propisano da, od 15. novembra do 1. aprila, sva vozila za prevoz putnika i za prevoz tereta, koja učestvuju u saobraćaju za vreme zimskih uslova, moraju na svim točkovima imati gume za zimsku upotrebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter