Izvor: Kurir
16.04.2024 u 12:58
0

SUGRAĐANINU ZAPALIO VOZILO PA NAPAO POLICAJCA: Određeno mu zadržavanje do 72 sata

Kolašinac F.D. (34) uhapšen je zbog sumnje da je sugrađaninu zapalio vozilo marke Audi A6. On se sumnjiči da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a prilikom hapšenja izvršio je i napad na službeno lice.

„Jedno lice policiji u Kolašinu prijavilo je da mu je zapaljeno vozilo marke Audi A6, te da je požar lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Kolašin. Nakon prikupljenih obaveštenja na zapisnik od nekoliko lica, kao i operativnim radom na terenu, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin iste večeri lišili su slobode lice interesantno za službu, F.D. (34) iz Kolašina“, potvrdjeno je za agenciju RINA.

Njemu je nakon saslušanja, postupajući tužilac odredio zadržavanje do 72 sata.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter