Izvor: Alo.rs
17.06.2020 u 08:30
0

TIRANIJA I DALJE TRAJE: Uhapšeni gradonačelnik i predsednik SO Budva

Nakon što je sinoć odustala od asistencije Upravnoj inspekciji za nasilnu smene vlasti u Budvi, policija je rano jutros opkolila zgradu Opštine

Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine, piše Sputnjik.

Da podsetimo, Upravna inspekcija sinoć je došla je u prostorije Opštine Budva, zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, u nameri da ih uvede kao nove funkcionere, ali opštinska vlast nije dozvolila pristup.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TUŽNA VEST ZA SRBIJU Pevačka legenda izgubila životnu bitku (VIDEO)

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

PAPARAZZO! Pogledajte gde su se provodile poznati ličnosti u Beogradu! (GALERIJA)

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

Nakon što je sinoć odustala od asistencije Upravnoj inspekciji za nasilnu smene vlasti u Budvi, policija je rano jutros opkolila zgradu Opštine.

Krenula policija u zgradu Opštine, kratko je rečeno iz Demokratskog fronta Budva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter