Izvor: Kurir
24.04.2024 u 22:27
0

„UHVATILI SMO SE ZA UŠI“: Učenike u Splitu zaprepastio jako čudan zvuk dok su bili na času, u strahu pozvali POLICIJU

Skoro sva deca u stobrečkoj školi su čula zvuk čiji izvor nisu mogli da utvrde, a nakon što je zvuk prestao, neki su osetili pritisak u ušima.

„Dete nam je ispričalo da je celo odeljenje čulo zujanje i da ne mogu da shvate o čemu se radi. Prestrašili su se“, rekao im je roditelj čije dete ide u ovu školu, a priču je potvrdila i nastavnica jednog odeljenja:

„Danas oko 13 časova osetili smo jako zujanje. Deca su se uhvatila za uši, nije bilo baš prijatno. Pritisak u ušima je trajao 5-6 minuta nakon zujanja. Deca su vikala: „Učiteljice, zuji“.

Deca se držala za uši

„U početku nisam čuo taj zvuk, ali su mi uši zastale. Odbacili smo mogućnost da se to dešava zbog neonskih sijalica, ali su se deca držala za uši. Onda je projektor, laptop, sve ugašeno, a pozvana je 112 jer su se deca uplašila. Zujanje je u međuvremenu prestalo“, tvrdi jedna od nastavnica.

Dalmacija Danas je odmah nakon ovih dojava počela da istražuje da li se ovaj zvuk čuo i van škole, ali koga god zvali, odgovor je bio negativan. Konačno, nekoliko sati nakon ovih izveštaja, stiglo je objašnjenje iz same škole.

„Neko je slučajno uključio zvučnik i ostavio ga pojačanim. Signal se čuo preko zvučnika i to je stvorilo ovu zabunu. Nema razloga za brigu“ tvrde u stobrečkoj školi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter