Izvor: VolimPodgoricu.com
30.08.2020 u 13:44
0

UŽAS NA IZBORIMA U CRNOJ GORI: Policajci starca (80) vukli po podu i odveli sa biračkog mesta!

Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu.

PROČITAJTE I OVO…

(UŽIVO) IZBORI U CRNOJ GORI: Izašao prvi PRESEK, duplo više glasača i nepravilnosti (FOTO/VIDEO)

Uživajte JOŠ DANAS u LEPOM VREMENU, od sutra NAOBLAČENJE SA KIŠOM!

Ministar Šarčević UPOZORAVA u kom slučaju bi ŠKLOE MOGLE BITI ZATVORENE!

SARU UMALO UBIO GROM: Udario u drvo, sve je BLJEŠTALO, LETELE STVARI! (VIDEO)

Glasača od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, „nije dobro preklopio listić“.

Građani su zvali reportere da uđu i snimaju jer starac leži na podu, i poništen mu je glas.

Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu.

SAZNAJTE JOŠ…

Dr Kisić otkriva:DRUGOG TALASA MOŽDA NE BUDE!

DOKTOR KON APELUJE: Molba i preklinjanje za razumevanje posebno mladih ljudi!

SRBIJA VIŠE NIJE NA CRVENOJ LISTI SLOVENIJE: Karantin i dalje obavezan za putnike iz Srbije

Prethodno je glasao, a kada je hteo da ubaci listić u kutiju, iz izborne komisije su mu rekli da listić „nije dobro presavijen“ i da mu je glas poništen, na šta je on počeo oštro da protestuje i tražio komisiju i pravo da glasa.

Došlo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci sa biračkog mesta, a nakon toga su došla i dva policajca koji su starca vukli po podu do izlaza sa biračkog mesta, a potom su ga odvezli.

Prisutni građani su oštro protestovali, uzvikujući policajcima i obezbeđenju „Sram vas bilo! Šta radite od starog čoveka!“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter