Izvor: Kurir
23.04.2024 u 15:22
0

VATRENI OBRAČUN U CENTRU BUDVE: Mladić teško povređen, napadač u bekstvu!

Na autobuskoj stanici u Budvi oko 10 sati ujutru došlo je vatrenog obračna između dvojice muškaraca.

Jedan od njih je nakon sukoba, sa teškim telesnim povredama zadobijenih vatrenim oružjem prebačen u Opštu bolnicu u Kotoru.

Radi se o mladiću A. V. iz Berana (27), dok je policija identifikovala i napadača i radi se o Z. M. (47) iz Budve.

– Sprovodeći aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici budvanske policije prikupili su obavještenja od pomenuta dva lica, kao i od očevidaca događaja, pronašli su i utvrdili da je oružje koje je upotrijebljeno pištolj koji koristi gumene metke, te o svemu povratno informisali postupajućeg tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon čega je sa predmetom upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru – potvrdjeno je za agenciju RINA.

PREDSTAVIO SE KAO NJEGOV DRUG: Detalji obračuna u Budvi

Osnovni državni tužilac se izjasnio da se u radnjama Z.M stiču elementi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, kao i da se ovo lice liši slobode.

Osim toga, izjasnio se da se i u radnjama poređenog A. V. stiču elementi krivičnog dela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, i to, krivičnog dela nasilničko ponašanje na štetu Z.M. budući da je policija došla do saznanja da je A.V. zajedno sa J.R. iz Berana prethodne večeri fizički napao Z.M. ispred jednog ugostiteljskog objekta u Budvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter