Izvor: TANJUG
21.02.2024 u 12:38
0

ZANIMILJIVA DESTINACIJA: Republika Srpska predstavlja svoju ponudu na Sajmu turizma u Beogradu

– Turistička ponuda Republike Srpske (RS) biće predstavljena na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara i to u Hali 1. gde će se predstaviti veliki broj lokalnih turističkih organizacija RS, saopšteno je iz Predstavništva RS u Srbiji.

Najavljeno je i da će današnjem svečanom otvaranju sajma prisustvovati više zvaničnika iz RS, među kojima i ministar trgovine i turizma RS Denis Šulić, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju RS Zlatan Kokić, kao i direktor Turističke organizacije RS Miodrag Lončarević i šef Predstavništva RS u Srbiji Mlađen Cicović.

 

Predstavništvo RS u Srbiji i Turistička organizacija RS obezbedili su zajednički, reprezentativni štand na kome će svoju ponudu kroz promo turističke materijale, brošure, video materijale i prezentacije predstaviti brojne turističke organizacije. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom Prijedora, Kozarske Dubice, Laktaša, Teslića, Foče, Ugljevika, Zvornika, Novog Grada, Gradiške, Srebrenice, Kalinovika, Dervente, Bratunca, Sokoca, Nevesinja, Šipova i Srpca, kao i ponudom Udruženja banja RS a predstaviće se i firme koje se bave pružanjem usluga u turizmu.

Pored reprezentativnog štanda Predstavništva RS u Srbiji i Turističke organizacija RS u Hali 1 će se samostalno predstaviti turističke organizacije Banjaluke, Trebinja, Istočnog Sarajeva, odnosno Jahorine, Bijeljine, Višegrada, Brčko distrikta, kao i Ski centar „Ravna planina – Stan promet“ Pale, Nacionalni park „Kozara“ i Banja „Mlječanica“.

Turistička organizacija Banjaluke će predstaviti svoju ponudu i turističke potencijale, zajedno sa turističkim agencijama i drugim pružaocima usluga u turizmu a posetioci će moći da se upoznaju sa ponudom Krajiške kuće, koja na jednom mestu objedinjuje proizvode malih proizvođača. Na štandu Turističke organizacije Trebinja predstaviće se i Hercegovačka kuća sa autohtonim hercegovačkim proizvodima, Muzej Hercegovine, kao i brojni privredni subjekti iz oblasti turističke privrede Trebinja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter