Izvor: Tanjug
13.04.2022 u 20:20
0

DOPUTOVALI VOZOM U KIJEV Predsednici Estonije, Letonije, Litvanije i Poljske na razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim!

Predsednici Estonije, Letonije, Litvanije i Poljske doputovali su vozom u Kijev na razgovore sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, saopštila na svom Tviter nalogu ambasada Estonije u Ukrajini.

Zelenski je rekao da je Estonija među prvima priskočila u pomoć Ukrajini i istakao da će Ukrajina uvek biti zahvalna toj zemlji na principijelnoj podršci u procesu evropskih intergacija Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Apelujem da se ne odustaje od zalaganja za potpunu blokadu ruskih banaka tokom usvajanja novog seta veoma značajnih sankcija protiv Rusije“, tvitovao je Zelenski.

On je konstatovao da je „revašizam Rusije“ uništio sve ono što je postignuto tokom prethodnih decenija na jačanju mira i stabilnosti evropskih nacija.

NOVI VAPAJ PREDSEDNIKA UKRAJINE Zelenski poručio da ih očekuje: „Beskonačno krvoproliće, širenje bede, patnje i razaranja“! (VIDEO)

„Ukoliko Evropa uzalud bude gubila vreme Rusija će to iskoristiti da ratnu zonu proširi i na druge zemlje. Verujem da samo zajedno to možemo da sprečimo“, poručio je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter