Izvor: Happy BSC/tanjug
13.04.2022 u 19:51
0

LUKA U MARIUPOLJU U RUKAMA RUSA Iz Moskve poručili da se više od 1000 ukrajinskih vojnika predalo, a ostaci jedinica Azova neće pobeći! (VIDEO)

Luka u Mariupolju je u potpunosti oslobođena od ekstremista Azova, saopštio je portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

„U gradu Marijupolju trgovačka luka je u potpunosti oslobođena od militanata nacističke formacije Azov,“ poručio je Konašenkov, prenosi agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da su oslobodeni i svi taoci koje su ekstremisti Azova držali na brodovima.

PUTIN PRVI PUT JAVNO PRIZNAO PORAZ RUSIJE! Svi su bili u čudu kada je šef Kremlja ovo izjavio, a onda je žestoko napao Zapad

„Ostaci jedinica ukrajinskih trupa i nacista Azova koji se nalaze u gradu su blokirani i lišeni mogućnosti da pobegnu iz okruženja,“ dodao je Konašenkov.

Ranije, Rusija je objavila da se više od 1000 ukrajinskih vojnika predalo u Mariupolju, a objavljen je i snimak na društvenim mrežama na kom se vidi kako vojnike vode u zarobljeništvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter