Izvor: Tanjug
25.01.2023 u 22:59
0

Željka Cvijanović poslala jasnu poruku: „Mi u Republici Srpskoj podržavamo i stojimo iza onog što radi i predsednik Vučić i zvanične institucije!“

Republika Srpska pruža punu podršku Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću po pitanju Kosova i Metohije, izjavila predsedavajuća Predsedništva BiH Želјka Cvijanović.

Cvijanovićeva je dodala da se takav stav zagovara i na nivou BiH, gde nema saglasnosti o mnogim pitanjima, uklјučujući i odnos na relaciji Beograd-Priština, gde takođe nema konsenzusa.

Ona je naglasila da je stav Republike Srpske i njenih institucija po pitanju Kosova i Metohije jasan.

„PRAVA POLITIKA DANAS JE OSTATI NEUTRALAN“ Izjava Milorada Dodika

„Pružamo podršku predsedniku Vučiću, ali isto tako i čitavom timu lјudi koji deluje kroz institucije Srbije. Srbija je jaka država, sposobna da upravlјa procesima i rešava probleme. Ekonomski je vrlo prepoznatlјiva, s političkog stanovišta sa svojim stavovima vrlo prepoznatlјiva i u stanju da rešava mnoge probleme. Želim da kažem, kao neko ko je iz Republike Srpske i u ime Republike Srpske obavlјa funkciju na nivou BiH, da mi u Republici Srpskoj podržavamo i stojimo iza onog što radi i predsednik Vučić i zvanične institucije“, rekla je Cvijanovićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter