Izvor: ALO
15.11.2021 u 21:31
0

ZARADILE MILIONE OD SAMO JEDNOG INTERVJUA: Adel i Opra Vinfri za dva sata uzele basnoslovnu svotu novca, a evo koja cifra je u pitanju!

Za samo dva sata zaradile su onoliko koliko ne bi neko za ceo život!

PROČITAJTE JOŠ: NIKOLA ROKVIĆ NAPOKON NASMEJAN: Marinkov sin objavio fotografiju sa ovog mesta(FOTO)

Pevačica Adel (33) gostovala je prošlog vikenda kod Opre Vinfri (67), sa kojom je razgovarala o mnogim škakljivim temama iz privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ: KSENIJA KNEŽEVIĆ NA METI HAKERA?! Uraganka ostala bez svih fotki na Instagramu, profil je ukraden?!

Naime, bio bi taj intervju zanimljiv sam po sebi da američki mediji nisu preneli informaciju da će CBS zaraditi više od 100 miliona dolara zbog razgovora od dva sata.

Kako britanski magazin navodi, Adel u svemu takođe ima ogromnu korist i profit, pošto će prihodovati od emitovanja njenog muzičkog materijala.

– Tehnički, ona može reći da je intervju besplatan, ali joj se isplaćuju izvođačka prava za pesme koje će biti u emisiji. TV mreže širom sveta izdvajaju značajne sume za emitovanje u svom regionu i to će značiti da milioni stižu sa svih strana – rekao je izvor.

– Jedan insajder kaže da je CBS platio najmanje pet miliona dolara, ali možda čak i 7 miliona za debi „Adele: One Night Only“ – dvosatni specijal koji će sadržati prvi novi materijal pevačice nakon šest godina pauze – naveo je izvor.

Adele i Opra intervju su snimile u voditeljkinoj vili, a priča se da će ovaj intervju, kada su cifre u pitanju, biti profitabilniji od onog koji su Opri dali Megan Markl (40) i princ Hari (37).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter