Izvor: ALO
15.11.2021 u 21:25
0

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA VERIDBI: Dečko zaprosio devojku, pa joj priredio iznenađenje koje će pamtiti do kraja života

Marija pitala dečka da li je siguran da ovo želi

PROČITAJTE JOŠ: NIKOLA ROKVIĆ NAPOKON NASMEJAN: Marinkov sin objavio fotografiju sa ovog mesta(FOTO)

Marija Šerifović objavila je na svom Jutjub kanalu veridbu mladog para, kojoj je i sama prisustvovala.

Naime, Marija je na početku snimka ispričala da ju je prijateljica zamolila da se pojavi i otpeva pesmu na romantičnom događaju, a ono što je nakon toga saznala ju je oduševilo.

Kako je objasnila, srela je momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i rekao da je on mladić koji će zaprositi devojku.

– Meni prilazi momak: Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala. Rekoh: Dobro, pucaj, šta si zamislio. Ja ga pitam: Gde se to dešava, aman.

PROČITAJTE JOŠ: KSENIJA KNEŽEVIĆ NA METI HAKERA?! Uraganka ostala bez svih fotki na Instagramu, profil je ukraden?!

– Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno – najavila je Marija.

Kada su momak i devojka ušli u stan i kada je ona shvatila šta se dešava, Marija je izašla pred njih i pitala mladića

– Jesi li ti siguran da ovo želiš.

Par se nasmejao, a dečko je nakon toga zaprosio svoju izabranicu.

Marija im je potom otpevala svoje hitove „11“ i „Pametna i luda“ i poručila paru:

– Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole – rekla je Marija i oduševila par.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter