Izvor:
01.05.2017 u 18:49
1

AMERIKA ĆE GORETI, RUSIJA ĆE BITI GLAVNA (VIDEO): Proročanstvo iz 1933.

William Marrion Branham je bio jedan od najuticajnijih propovednika Evanđelja u 20.-om veku. Mnogi ga smatraju za jednog od pokretača isceliteljskog i duhovnog probuđenja od 1947, i da su se iz njegove službe izrasli mnogi drugi propovednici i služitelji Evanđelja koji su postali poznati širom sveta. Jedan istoričar koji je proučavao taj pokret, izjavio je da je William Branham bio "Prorok naše generacije,"a jedan Pentekostalni istoričar je napisao, "Branham je ispunjavao najveće stadione i dvorane na svetu." The Full Gospel Men's Voice, ( a sada Full Gospel Businessman's Fellowship Internacional), u njihovom izdanju iz 1961, napisano je: "U Biblijskim danima bilo je ljudi koji su bili Proroci Božji i Videoci. Ali u svim Svetim Spisima, nijedan od njih nije imao veću sluzbu od William Branhama, Proroka i Videlaca Božjeg, čija se fotografija pojavila na naslovnoj stranici ovog izdanja Full Gospel Man's Voice. Branham je bio korišćen od Boga, u Ime Isusa da podiže mrtve!" Od 1947 pa do njegovog odlaska sa scene 1965, moćna služba Williama Branhama je bila dobro poznata i smatrana za neusporedivom u istoriji Evanđeljskih skupova. Uticaj natprirodne službe tog čoveka nije bio osećen samo u Severnoj Americi, već takođe i svuda po svetu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMERIKA ĆE GORETI, RUSIJA ĆE BITI GLAVNA (VIDEO): Proročanstvo iz 1933.”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter