Izvor:
08.05.2017 u 08:38
0

BAHATI VOZAČ: Biciklista išao svojom stranom puta, a onda je naišao kombi i uradio nešto nečuveno! (VIDEO)

Snimak koji je šokirao internet korisnike prikazuje beli kombi koji nasilno izgurava biciklistu sa jednog puta u Zapadnom Saseksu u Britaniji.

Kombi je nekoliko sekundi vozio iza bicikliste, bukvalno mu dišući za vratom, da bi se zatim ustremio direktno na njega. Biciklista koji je imao i kacigu i posebnu uočljivu jaknu, rukom je udario kombi, ne bi li upozorio vozača da pazi da ga ne gurne i ne zgazi.

Međutim, vozač kombija nastavio je da skreće ka njemu unutar trake. Biciklista je nekako uspeo da se održi na putu, ali je na kraju bio primoran da skrene na travnatu površinu pored puta.

Korisnici Tvitera i Fejsbuka su osudili vozača kombija i nazvali ga opasnim, a neki su čak napisali da je ovaj incident pokušaj ubistva, piše Dejli Mejl.

Direktor kompanije čiji je kombi bio u pitanju se javno izvinio zbog ovog incidenta na svom Fejsbuk profilu. Policija iz Saseksa trenutno radi na ispitivanju slučaja koji je uzburkao društvene mreže.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter