Izvor:
13.04.2017 u 19:16
0

Bizar: HRIST NA KRST PODMETNUO BRATA, ZA USPOMENU ODNEO NJEGOVO UVO A UMRO JE U JAPANU?!

Isus nije umro na Kalvariji, uskrsnuo iz mrtvih i uzdignuo se do nebesa. Barem ne prema vjerovanju koje govori da je Isus svoj život završio u Japanu, gde je živeo ostatak svojih dana kao porodičnii čovek sve do duboke starosti. Legenda kaže da je Isus uspeo pobjeći iz Jerusalima pre razapinjanja na krstu, tako da je zamijenio mesta sa svojim bratom, kojeg je snašla njegova tragična sudbina. Isus se potom zaputio na Daleki istok preko Rusije, a sa sobom je nosio podsetnike na obitelj – bratovo uho i uvojak kose Djevice Marije. Na kraju je došao u Aomori u severnom Japanu, gdje se odlučio skrasiti i živeti normalnim životom. Tamo se i oženio, dobio decu te je radio kao farmer koji uzgaja pirinač. Umro je u dobi od 114 godina. Za razliku od brojnih alternativnih priča o Isusu, ova datira iz 1930-e kad je na području Japana nađen misteriozni hebrejski dokument u kojem je zapisana "prava priča" o tome što se dogodilo Mesiji. Dokumenti su od tada nestali, iako se za njihovo postojanje "pročulo". Grad privlači velik broj internacionalnih turista koji žele videti mjesto gde je Isusovo tijelo zakopano, a lokalci su ga obiležili krtom iako negiraju čitavu priču o razapinjanju. Isusovi navodni potomci još su živi i zdravi, iako je Juničro Savaguči, čijim venama navodno teče krv Spasitelja, izjavio kako su on i čitava njegova porodicaj budisti, uprkos srodstvu s Isusom kojeg prihvataju kao činjenicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter