Izvor:
25.02.2017 u 07:34
0

BIZARNO: Dvojica Indijaca ustala iz groba!

Dva Indijca u razmaku od samo nekoliko dana ustali su iz groba tokom sahrane u selu Madalinganala i tako šokirali ožalošćenu porodicu.

Kumar Marevad (17) bio je u teškom stanju u bolnici nakon što ga je napao i izujedao besan pas nekoliko dana ranije. On je ležao u bolnici s visokom temperaturom, a lekari su njegovim roditeljima poručili da očekuju najgore. Posle nekoliko sati provedenih na aparatima u bolnici porodica ga je odvela kući da tamo provede poslednje trenutke.

Kako su njegovi roditelji rekli, mladić je prestao da diše i bili su sigurni da je umro. Zamolili su komšije iz sela da sve pripreme za sahranu i nosili su sina dva kilometra do groblja. Taman kad su došli na mesto gde su planirali da ga ukopaju, Kumar je otvorio oči i počeo da diše, rekli su njegovi roditelji.

Samo dva dana kasnije Ningapa iz Jadgira proglašen je mrtvim, ali se tokom sopstvene sahrane probudio i rekao da je gladan. Njegovi ožalošćeni rođaci su se uspaničili verujući da je duh, pa su pobegli.
Lekar iz ambulantnih kola rekao nam je da je umro, pa smo zakazali sahranu. On se na sahrani, oko ponoći, probudio i rekao nam da je gladan i da mu damo voćni sok. Većina rođaka je pobegla u panici – kazao je njegov sin Parašurama.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter