Izvor:
04.03.2017 u 15:58
0

BIZARNO: Japanska kompanija proizvodi lutke za seks sa likom petogodišneg deteta!

Jedna japanska kompanija, proizvodi seks lutk koje su zapravo petogodišnja deca, a ne žene na naduvavanje.

Ovaj skandalozni potez, kompanija je opravdala kao koristan, jer smatra da će se tako smanjiti broj napada pedofila na devojčice.

– Treba da prihvatimo da ne postoji način da neko promeni fetiše, niko ne treba da potiskuje svoje želje" izjavio je direktor kompanije i šokirao javnost. On je istakao da im ove lutke im najčešće naručuju samci.

Često nam stižu pisma od kupaca u kojima ističu da zahvaljujući ovim lutkama obuzdavaju svoje želje prema maloletnoj deci" dodao je direktor.

Međutim, seksolog i psiholog Majkl Seto se ne slaže sa ovim tvrdnjama.

– Oni su bolesni i nikada ne znate kako će ta lutka da utiče na njih. Dok neke može da odvikne od dečije pornografije i da zadovolji njihove želje, kod drugih može da izazove frustracije zbog čega će samo pojačati napade – rekao je Seto.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter