Izvor:
06.04.2017 u 18:24
0

BIZARNO VENČANJE, JOŠ ČUDNIJA MLADA: Kineski inžinjer se venčao sa ROBOTOM! (video)

Jedan kineski inženjer odustao je od potrage za ljubavlju i oženio robota kojeg je sam izgradio. Kako je medijima objasnio jedan njegov prijatelj, 31-godišnji Zheng Jiajia za to se odlučio nakon što duže vreme nije uspeo da pronađe suprugu.

Zheng se umorio od konstantnog prigovaranja roditelja da osnuje porodicu i pritisaka da pronađe suprugu pa je utehu pronašao u robotu kojeg je nazvao Yingying.

Nakon dva meseca "zabavljanja", kako on objašnjava, obukao je svečano odelo kako bi oženio svog robota u ceremoniji u gradu Hangzhou. Svečanosti su prisustvovali njegova majka i par prijatelja. Iako ovakav brak nije priznat od strane vlasti, ceo događaj je imao sva obeležja tradicionalnog kineskog venčanja.

Kina inače ima jednu od najvećih razlika u broju muškaraca i žena na svetu, uglavnom zbog kontroverzne politike jednog deteta po porodici. Prema poslednjim podacima, na svakih 100 žena u Kini dolazi 113.5 muškaraca. Zheng je, kako pišu mediji, ranije radio za Huawei, ali je dao otkaz kako bi se posvetio svom startupu koji se bavi veštačkom inteligencijom.

Video:

kurir.rs
foto:printscreen/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter