Izvor: kurir
12.03.2022 u 14:39
0

Jednostavan trik kako da same otvorite tegu bez imalo muke

Sigurno vam se mnogo puta desilo da ne možete da otvorite teglu. Takođe, ste se susreli sa mnogim trikovima od koji većina nije delotvorna. U nastavku vam donosimo savet kako najlakše da otvorite teglu.

Stručnjaci za čišćenje i organizaciju otkrili su da je najkorisniji savet za otvaranje tegla onaj koji uključuje gumene rukavice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Razlog je taj što rukavice omogućuju da tegle čvrsto prione, a zaštitiće i ruke od metalnog poklopca. Stručnjaci naglašavaju da rukavice moraju biti čiste i suve kako bi se sprečilo klizanje, a posebno su delotvorne za osobe s artritisom, kojima je možda teže da skinu poklopac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter