Izvor:
04.05.2017 u 03:22
0

JESU LI ILUMINATI SPREMNI DA VLADAJU SVETOM? Oni će im u tome pomoći! (VIDEO)

Teorije zavere postojale su oduvek, ali im je internet pružio priliku da se šire brže nego ikada. Danas svaki dokoni trol može smisliti neki potpuno suludi koncept, brzo i jednostavno ga pustiti u svet i samo čekati kada će se na njega "zakačiti" gomila lakovernih i naivnih.

Ljudi gušteri, masoni, teorije o kraju sveta, vanzemaljci, Illuminati … svakih nekoliko godina neka druga teorija opseda umove onih kojima sintagma "naučni dokaz" ne predstavlja previše u životu. Trenutno su hit Illuminati, tajno društvo nastalo u 18. veku, a za mnoge se poznate ličnosti pretpostavlja da su na neki način povezani sa ovim misterioznim pokretom koji navodno kontroliše slavne, političare i sportiste te ispira mozak običnim ljudima kako bi uspostavio svetsku dominaciju.

Gotovo da nema svetskog selebritija koji se, iz ovog ili onog razloga, nije povezivao s Illuminatima, a ovo su neke od najzabavnijih i najluđih teorija.

Bijonse

Pop kraljica i njen suprug Džej-Zij ustvari su kralj i kraljica Iluminata, kupaju se u krvi i teraju ostale poznate da prinose žrtve. Svaki pokret rukom, svaki spot, svaki nastup i svaki javni nastup na neki je način dokaz ove teorije, samo treba dovoljno pažljivo posmatrati. Kao krunski "dokaz" izdvaja se legendarni Bijonsin nastup na "Super Bolu" 2013. godine, baš sve u tom nastupu je zapravo skrivena poruka sotoni glavom i bradom. Od odeće, preko scenografije do plesnih pokreta. Ako vam to nije dovoljno samo zaguglajte "Beyonce Illuminati'" i uživajte.

Donald Tramp

Od gomile "dokaza" koji aktuelnog američkog predsednika svrstavaju u Illuminati tabor, pobornici teorija zavere posebno izdvajaju njegove neobične pokrete rukama koje možete primetiti za vreme baš svakog govora. Ne, to nije primer gestikulacije ili manjak svesti o javnom nastupu, već signali kolegama Illuminatima. Takođe, rukom često, naizgled nesvesno, napravi "đavolje rogove", simbol koji se odavna veže za obožavatelje sotone.

Ladi Gaga

Činjenica da nastupa pod umetničkim imenom bila je dovoljna da se zapali žar sumanutih teorija jer to znači da "u njoj živi demonski alter-ego". Nadalje, pop zvezda često pokriva jedno oko ili ga uokviruje šminkom, a to je sasvim jasna aluzija na okultno oko koje sve vidi. Na nastupima ponekad nosi rogove što ne može biti ništa drugo nego posveta Bafometu – demonu kozje glave koje je, ustvari, oličenje sotone. Na pozornici nekad nastupa prekrivena lažnom krvlju (lažnom, jesmo li sigurni?), A u spotovima ubija ljude, pesma "Bed Romens"(Bad Romance) opisuje njen odnos s đavolom, a svoje obožavatelje naziva "čudovištima".

Kanie Vest

Upitate li teoretičare zavere, svaki put kad Kanje Vest otvori usta on ustvari deli tajne Illuminati poruke. Njegov nadimak "Iizus" je čista blasfemija, isto kao i ime njegovog sina Saint (svetac), a blasfemija je bila i fotografija na naslovnici "Roling Stonsa" u kojoj se pojavio kao Isus pre raspeća, s krunom od trnja na glavi. Sve ovo očiti su dokazi povezanosti s Illuminatima, isto kao i njegova opsednutost sa simbolima, pogotovo Horusovom okom i piramidama. Takođe, često rukama napravi simbol piramide, a jedini razlog zašto to čini je, naravno, slanje tajnih poruka.

Crtani film "Ledeno kraljevstvo"

U ovom crtaću su svuda trouglovi, a trouglovi nisu ništa drugo nego simboli okultnoga. Ne, to nisu vrhovi planina u snegu – to su okultni trouglovi! Čak i neka lica i prozori u crtići imaju oblik trougla. Takođe, u filmu ima magije, kao što je ima u mnogim Diznejievim crtaćima, a magija nije prirodna – ona je okultna. Teoretičari zavere ističu da je većina pahulja snega u ovom filmu šestougaoni, a Heksagon je takođe simbol crne magije – on kontroliše demone i duhove. Uz to, ovaj animirani film pokušava da progura skrivene homoseksualne poruke, a to je najbolje vidljivo iz pesme "Let it go".

Izvor: gloria.hr
Foto: Instagram/kimkardashian, Business Insider

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter