Izvor:
11.04.2017 u 17:15
0

Jezivo proročanstvo: TREĆI SVETSKI RAT POČEĆE NA BLISKOM ISTOKU, DOĆI ĆE DO BALKANA, BIĆE VELIKA KOLONA LJUDI…

Alois Irlmajer bio je fizički radnik iz malog mesta u Bavarskoj.

Međutim, on je pored fizičke snage imao i druge zanimljivije veštine. Znao neke stvari koje nije trebalo da zna, govorili su da je vidovit.

Prema legendi, mnogima je pomogao da posle Drugog svetskog rata pronađu svoje najbliže. A zbog popularnosti koju je brzo stekao, završio je na sudu optužen da se bavi veštičarenjem. Sud ga je oslobodio kada je sudiji tačno opisao koju odeću nosi njegova žena tog dana i šta je tačno radila. Alois je takođe predvideo dan svoje smrti, ali i još neke sitnice. Tvrdio je da treći svetski rat video kao u filmu, a isticao je da će se on voditi na Bliskom istoku i Mediteranu gde će se sukobiti najveće svetske sile.

– Dva čoveka će doneti veliku promenu. Oni će biti plaćeni od drugih ljudi. Mali crni čovek je ubica, a drugi je nešto viši sa svetlijom bojom kose. Ja mislim da će se to dogoditi na Balkanu, ali to ne mogu tačno reći. Dogodiće se treće ubistvo, a posle njega opšti rat. Rat će početi u zoru i sve će se odigrati veoma brzo.

Tenkovi će još ići, ali oni koji budu sedeli u njima će sasvim pocrneti. Tamo gde padne ništa neće ostati više živo, ni drvo , ni žbun, ni trava ni stoka, sve će biti uvenulo i crno.

Ali kuće će još stajati. Kako, ja to ne znam i ne mogu da objasnim. Biće jedna duga kolona, i ko sa njom bude išao, umreće. Oni koji budu preko, neće moći nazad, a koji bi hteli tamo, neće moći dalje. Tada će se nešto srušiti kod vojne kolone i oni će morati svi na sever. Sve što budu imali kod sebe oni će baciti . Više se neće vraćati nazad", napisao je Irlmajer u svojoj knjizi " Jedan čovek govori šta vidi".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter