Izvor:
01.03.2017 u 09:36
0

Mislite da se vama ne ide na posao: OVAJ ČOVEK JE SAM SEBE UBO NOŽEM SAMO DA BI DOBIO SLOBODAN DAN! (video)

Jedan Japanac čvrsto je rešio da uzme nekoliko dana slobodno od posla i nije oklevao da uradi šta god treba kako bi to ostvario. Međutim, ono što je Masaru Miura smislio, šokiralo je i policajce koji su se sretali sa svakakvim slučajevima.

Naime, on je u toaletu stanice metroa ubo sebe u bok nožem. Ovaj 54-godišnjak je potom otišao u najbližu policijsku stanicu i rekao da mu je nepoznati muškarac prišao i ubo ga otpozadi.

Dok je čekao da mu se rana zašije, policija je nastavila dalje da ga ispituje, sve dok Miura nije priznao da je sam potegao nož na sebe kako ne bi morao na posao.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter