Izvor: Stil.kurir.rs
31.12.2021 u 15:57
0

MNOGI VERUJU U MAGIČAN RITUAL: Kažu da ako učinite ovo 31.12. naredna godina će vam biti najsrećnija ikad

Da biste ispunili svoje najdublje žudnje, svakog 31. decembra uveče izvedite ovo.

Razmislite o tome šta vam je najvažnije u životu, a imajte na umu da svaka želja mora da bude ostvariva, realna i da ne ugrožava nikoga. Nakon što zamislite želje, zapišite ih kao da su već ostvarene – recimo, u prošlom vremenu. („Našao sam bolji posao“ i sl).

Zatim za svaku želju uzmite nešto materijalno što je simbolizuje: ako želite svoj stan, ubacite ključ, ako biste voleli ljubav, papirić isečen u obliku srca itd. Preklopite papir sa željama, pa u sredinu ubacite sve ove sitnice, a potom sve zajedno u kovertu.

Stavite kovertu ispod novogodišnje jelke 31. decembar uveče i tu je ostavite tri dana, a potom je sakrijte negde van pogleda. Nakon što vam se ostvari jedna od ovih želja, otvorite kovertu i izvadite sitnicu koja je simbolisala tu želju, pa to ponavljajte kako vam se ispunjava jedna po jedna želja.

Za ostvarenje želja nisu vam potrebno komplikovani rituaili – samo realni ciljevi, vera u uspeh i neskretanje s puta!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter