Izvor:
09.04.2017 u 02:20
0

NAJOPASNIJI TREND MRŠAVLJENJA IKADA: Zamotaju ih u peškir, pa zapale! (video)

Na snimku se vidi kako njihove nadlaktice, butine i zadnjica gore…

Kinezi su osmisli i patentirali mnoge naprave, a poznato je da su jednako inventivni i u svetu lepote.

Tako se od skora u kineskim salonima pojavila nova metoda skidanja kilograma, koja je veoma brzo prerasla u vodeći trend.

Iako je poprilično opasna, Kineskinje su rado pristale na ovu vrstu zahvata, vodeći se motom "sve za lepotu".

Od kada su kozmetičari predstavili terapiju vatrom, koja se sastoji od uvijanja osobe u peškir koja se potom zalije alkoholom a onda zapali, dame su se bez premišljanja podvrgnule tretmanu.

Razlog za brzu popularizaciju je delotovornost metode, i postizanje brzih rezultata, ističe kozmetiolog.

Kako kaže, u periodu od mesec dana može se izgubiti i do 10 kilograma, a cena je, u zavisnosti od salona, minimalno 2000 juana.

I dok su dame poludele za terapijom vatre, koja se može pronaći u vidu promotivnih paketa, postoje i oni koji su zgroženi drastičnim merama koji se koriste u ime lepote.

U sledećem videu možete videti kako izgleda ova kineska metoda…

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter