Izvor:
12.09.2018 u 05:45
0

Odgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja!

Odgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja!

oš uvek ne shvatamo da mi imamo moć ispuniti svoje želje. To je delomično zato što ne znamo kako, a delomično jer ne možemo verovati da su te "super moći" koje tako dugo pripisujemo božanstvu i čarobnjacima, zapravo dostupne običnim ljudima.

Ostvarite sami svoje želje uz pomoć sledeće formule!

Svi znamo šta se događa kad se želje ispune. One uskoro postanu deo normalnog života i mi njihovo ispunjenje uzimamo zdravo za gotovo. Ubrzo nakon toga, javlja se nova želja.

Kad se želja ne ispuni, ona ostaje u našim srcima godinama. S vremenom postaje sve žarkija, hraneći se našom žudnjom za ispunjenjem. Istinski duboka želja može goreti poput vatre, postajati sve vatrenija i snažnija, i samu sebe spaliti.

Verovanje da ljudske želje odobrava izvor koji je izvan nas, i da naše lično ispunjenje zavisi od toga ostvaruju li nam se određene želje još uvek je iznenađujuće snažno. U mitovima i legendama reč "želja" povezivala se sa božjom voljom i čarobnim silama. Blagoslovi su dobre želje dobroćudnog Boga, kletve su zlo s mračne strane magije.

Ispunjavanje svojih želja iziskuje malo više truda. Podrazumeva korišćenje "božanskih" stvaralačkih sposobnosti unutar nas samih.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter