Izvor:
03.03.2017 u 20:43
0

ON JE SVETSKA SENZACIJA: Operisao se 110 puta i sada liči na vanzemaljca! (foto)

Vini Oh je momak koji je opčinjen vanzemljacima. Potrošio je hiljade dolara kako bi izgledao kao da je iz svemira, a uskoro planira da odstrani i genitalije.

Sve je počelo kada je napunio 17 godina, a za prethodnih pet godina imao je čak 110 različitih intervencija – od pumpanja usana, sređivanja jagodica, vilice… Sređivao je i čelo, obrve, nos.

Vini nosi kontaktna crna sočiva, ima nadograđne nokte kako bi mu ruke izgledale kao kandže, a kosu često farba u neobične boje.

Iako se mnogi slažu da izgleda baš kao vanzemaljac, Vini nema nameru da stane – sada planira da potroši još 160.000 dolara kako bi uklonio genitalije, bradavice i pupak.

Želim da budem hibrid, ne muško ili žensko – izjavio je Vini za britanske medije.

On je izričit da ne želi da menja pol, već zamišlja svoj život u bespolnom stanju.

– Ne želim da ljudi misle da pokušavam da se promeni u ženu. Mogao bih da živim bez polnih organa, pa zašto bih ja imao penis ili vaginu – kaže ovaj neobičan momak.

Bulevar 92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter