Izvor:
08.03.2017 u 06:47
0

Ovaj buket je apsolutni hit: DA LI BISTE SE UDALE SA BIDERMAJEROM OD LJUTIH PAPRIKA?

Originalan buket od ljutih papričica postao je pravi hit za mlade u Srbiji! Pročitajte kako se prave i kako može da se zaradi na prodaju ljutih bidermajera…

Porodici Buboš, koja živi od poljoprivrede, ljute papričice zasladile su život. Ilona pravi bidermajere u koje stavlja po nekoliko desetina sušenih papričica. Prodaje ih na pijacama i vašarima za 700 dinara. Do sada je napravila oko tri hiljade!

Ilona i Tibor Buboš, obrađuju nekoliko hektara pod žitaricama, uzgajaju pet sorti tikava, zečeve. Od pre pet godina kućni budžet uvećavaju i zahvaljujući spretnim Iloninim rukama koja od ljutih papričica pravi dekoracije i bidermajere.

"Nosili smo kod prijatelja kada smo išli na večere kao poklon, da bude malo izuzetno, a ne svakodnevni poklon. Tako smo počeli, pa smo videli da se ljudima sviđa. Onda smo nosili na pijacu i vidimo da obožavaju", kaže Ilona Buboš iz sela Kupusina.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Facebook/ilona.bubos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter