Izvor: Alo
22.09.2021 u 19:33
0

OVAJ TREND ĆE VAS ŠOKIRATI: Trepavice od mrtvih muva (FOTO)

Kada ćovek pomisli da je sve video, iznova se iznenenadi.Umetnica Jessica Harrison postavila je novi trend na pedijastal bizarnosti.

Naime, ona uzima noge mrtvih muva i pričvršćuje ih na oko, da bi dobila efekat nadogradnje trepavica.

Naziv je, naravno – Flylashes.

PROČITAJTE JOŠ: KIP SLOBODE JE EGIPĆANKA? Činjenica koja je IZNENADILA SVET!

-Rad je očigledno pomerio granice o tome šta nije, a šta jeste prihvatljivo u kreiranju i korišćenju delova tela životinja – muve su nabavljene iz lokalne ribarnice. Prvobitno su letele u mom studiju i posle par dana bi prirodno umrle. Dosad sam koristila noge i krila od muva za skulpture, u slučaju trepavica od muva sam koristila lepak za trepavice da bi ih prilepila za kapak, rekla je ona jednom prilikom.

Jedan deo ovog trenda je postao popularan još 2010. godine, a sada je dobio novu dimenziju.

Ono što zabrinjava, jeste činjenica da sve više mladih jutjubera i tik-tokera oponaša poteze i „trendove“ koje vide na internetu. Takođe, oni organizuju takmičenja u tome ko će bolje i lepše da isprati novosti i time skupiti što više lajkova i pratioca.

Stručnjaci kažu da ovo može biti jako opasno, a s obzirom da su muve poznate kao prenosioci raznih bolesti, ne savetuje se njihova primena u ime „lepote“ i kozmetike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter