Izvor:
05.06.2017 u 18:23
0

POLOŽAJ TELA VAS ODAJE: Način na koji sedite otkriva vaš karakter!

Svako od nas ima karakterističnu pozu za sedenje, a omiljeni položaj otkriva mnogo o nama.

Držite se uspravno dok sedite
Vi ste čovek jake volje i puni samopouzdanja. Gotovo se nikada ne dvoumite oko poteza koje napravite u životu ili odluke koju želite doneti. Želite da znate sve ali i da imate situaciju pod kontrolom. U isto vreme, vrlo ste samouvereni i odani. Rado ćete pomoći drugima i biti podrška u teškim trenucima.

Naslonjeni ste leđima na naslon
Osećajni ste i simpatični i nikada niste ravnodušni prema osećanjima drugih ljudi. Pažljivi ste kod odlučivanja i skloni analiziranju.

Pre nego što donesete važnu odluku ili započnete novi projekat, dugo proučavate situaciju, upoređujete detalje analizirate razloge za i protiv…

Nagnuti ste prema napred
Ova poza je karakteristična za ljude koji se lako zanesu i zainteresirani su za raznolike stvari. Vi ste umereno znatiželjni i otvoreni za nova poznanstva.

Znate kako se dodvoriti drugima, vešto dajete komplimente i znate hvaliti svoje sagovornike ako osetite da je to prikladno.

Sedite spojenih nogu
Na prvi pogled, odajete utisak hladne osobe, ali kada vas ljudi upoznaju, vide da ste totalno drugačiji – ljubazni, društveni i iskreni. Direktni ste kada su ozbiljne stvari u pitanju i volite se držati zacrtanog plana. Tačni ste i pedantni.

Sedite prekrštenih gležnjeva
Odlučni ste i često pokazuje liderske veštine. Pokušavate da uvek budete dobro informisani i volite držati sve i svakoga pod kontrolom.

Zbog toga vas mnogi doživlavaju kao zapovednika i prigovaraju vam da stalno naređujete. Otvoreni ste za nova prijateljstva i skloni ljubomori u ljubavnoj vezi.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter