Izvor:
29.09.2017 u 16:33
0

POTEZ OČAJNICE: Raskinula dugu vezu pa se udala za samu sebe!

Italijanka Laura Mesi postala je prava internet senzacija nakon što je organizovala kompletnu ceremoniju i svadbeno veselje za 70 gostiju, pred kojima se udala sama za sebe.

– Duboko verujem da svako od nas, u prvom redu, mora da bude zaljubljen u sebe i voli samog sebe. Možete da imate svoju bajku, a da vam pritom nije potreban princ. Mislim da sam upravo to i dokazala – rekla je 40-godišnja instruktorka fitnesa, prenosi Daily Mail.

Naravno, sama ceremonija venčanja nema nikakvu zakonsku težinu, ali Mesi kaže da joj je drago što je postala deo sveprisutnijeg trenda sologamije. Ona i sledbenici ovog trenda se zalažu za solo-venčanja, i kažu da je zapravo reč o samoljublju i prihvatanju sreće njih samih. Laura je dodala da je na ovu ideju došla pre dve godine, kada je okončala vezu dugu 12 godina.

– Tada sam rekla svojim prijateljima da ću se, ako ne nađem srodnu dušu do 40. rođendana, udati za samu sebe. Ako jednog dana pronađem muškarca s kojim ću biti srećna, biće mi drago. Ali i ovako želim da pokažem da nečija sreća ne treba da zavisi od princa na belom konju – zaključila je Laura.

Informer.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter