Izvor:
24.03.2017 u 22:42
0

PRIJAVITE SE ZA POSAO IZ SNOVA: Plata je 9.000 evra, a uživaćete u luksuzu! (foto)

Da biste dobili ovaj posao, morate da volite društvene mreže, da ste komunikativni i da ste odrasla osoba sa validnim pasošem.
Kompanija Treća kuća objavila je na Fejsbuku da prima prijave za ono što zovu “najboljim poslom na svetu”. Koga budu zaposlili primaće platu od 9.250 evra mesečno, a posao će mu biti da putuje po svetu i da odseda u luksuznim domovima.
Posao traje samo tri meseca, a za to vreme ćete moći da odsednete u oko 12 vila kompanije “Treća kuća” koje vrede nekoliko miliona dolara.

Ko dobije ovaj posao moćiće da povede i pratioca sa sobom, ali kompanija neće platiti njegove troškove, prenosi Kosmopoliten.

Da biste dobili ovaj posao morate da volite društvene mreže, da ste komunikativni i da ste odrasla osoba sa validnim pasošem.

Rok za prijavu je 30. mart. Neka šanse idu u vašu korist.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter