Izvor:
13.04.2017 u 22:27
0

Pronađen medaljon sa Titanika: KRIJE POTRESNU LJUBAVNU PRIČU O PRAVIM DŽEK I ROUZ! (VIDEO)

Nedavno je na dnu okeana pronađena ogrlica, tačnije medaljon, koja je pripadala jednoj od putnica sa Titanika, koja je u toj užasnoj pomorskoj nesreći izgubila muža. Žetoni za kockanje, medaljon i lisice su samo neki od predmeta koji su pronađeni u koferu koji je pripadao putnici prve klase Virdžiniji Esteli Mekdovel Klark i njenom suprugu Valteru Mileru Klarku.

Njihovi predmeti biće izloženi na izložbi artefakta u Luksor hotelu i kazinu u Las Vegasu povodom 105. godišnjice od potonuća broda.

Klarkovi su bila na medenom mesecu u Evropi, pa su odlučili da rezervišu putovanje na Titaniku kako bi došli kući ranije, da bi prisustvovali rođendanu svog dvogodišnjeg sina, ističe Aleksandra Klingelhofer, potpredsednica ove izložbe.

– Preživela je samo Virdžinija, ali nažalost Valter nije – rekla je ona.

Virdžinija je kasnije rekla da je osetila kada je brod udario u ledeni breg. Njen muž je igrao pokeru u salonu, a ona je odmah dotrčala do njega i rekla mu da smatra da nešto nije kako treba. Volter je prekinuo igru i pomogao je svojoj ženi da uđe u čamac za spasavanje.

– Čamci za spasavanje nisu bili puni. Bilo je dosta prostora, tako da je bilo mesta i za Valtera da su se stvari odigrale drugačije – rekla je Aleksandra.

Ističe da kada pronađu neke predmete uvek žele da ih povežu sa potencijalnim putnicima, prenosi usatoday.com.

– Proverili smo zapise i nije bilo puno putnika sa inicijalima V.K., pa smo utvrdili da je pripadao Virdžiniji koja je bila udata za Valtera Klarka iz Los Anđelesa – kaže ona.

Valter i Virdžinija su se upoznali u Montani dok su odrastali, a on se kasnije vratio i oženio je.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter