Izvor:
05.04.2017 u 22:35
0

PSIHOLOŠKI TEST: Odgovorite samo na jedno pitanje i saznajte da li ste PSIHOPATA!

Psihopate nije lako prepoznati, jer su pomešane u društvu i žive svakodnevni život. Nisu sve psihopate serijske ubice u konstantnoj potrazi za žrtvama. Njihov glavni strah je da ne budu uhvaćeni i kažnjeni. Oni ne mogu da razlikuju dobro od lošeg, nepoznata su im ljudska osećanja i društvene moralne vrednost, ne razmišljaju previše o ljudima iz njihovog okruženja, čak ni o supružnicima ili deci.

Ukoliko psihopata uopšte nešto oseća, onda su to emocije najpliće vrste. On čini bizarne i samo-destruktivne stvari zato što je potpuno imun na posledice koje bi normalnog čoveka ispunile osećanjima srama ili griže savesti. Ono što bi drugi u tom smislu smatrali katastrofom, za njega predstavlja samo jednu malu nezgodu ili sitnicu.

Ovo je pravi psihološki test.

Priča počinje ovako: Devojka je na sahrani svoje majke upoznala mladića, koga pre toga nije znala. Odmah je shvatila da je momak nevoravatan, baš onakav kakvog je zamišljala i u koga bi volela da se zaljubi. Bilo joj je krivo jer nije uspela da uzme njegov broj. Nekoliko dana kasnije, devojka je ubila svoju sestru.

Pitanje: Šta je devojku motivisalo da ubije sestru?

Odgovor: Nadala se da će se mladić ponovo pojaviti na sahrani.

Ako ste i vi ovako odgovorili, razmišljate kao psihopata. Ovaj test sproveo je u SAD poznati psiholog i mnoge serijske ubice dale su ovaj odgovor. Ako ste dali drugačiji odgovor, onda ljudi u vašem okruženju mogu da odahnu.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter