Izvor: HappyBSC
01.03.2022 u 13:37
0

SEĆATE LI SE ČUVENE BEBE SA NAJSMEŠNIJOM FRIZUROM? Danas je prelepa devojčica, a nećete verovati kakva joj je kosa (FOTO)

Čuvena beba sa najupečatljivijom frizurom na svetu, svojevremeno je bila viralna na svim društvenim mrežama. Svi su znali za malu devojčicu iz Japana sa „tršavom“ i bujnom kosom.

Od tih fotografija prošlo je nekoliko godina, a evo kako mala Čanko danas izgleda. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mala Čanko rođena je sa retkim zdravstvenim poremećajem gde je odmah nakon rođenja imala dugu i gustu kosu.

Ono što je sada razlikuje od ranijih dana, jeste upravo kosa. Svi su bili u čudu kada su videli da ona bujna kosa devojčice sada izgleda potpuno normalno i zdravo.

Iako samo beba, brzo je postala svetska zvezda, a njene fotografije koje su roditelji objavljivali obišle su planetu.



Danas je Čanko zaštitno lice popularnog brenda šampona, i verovatno najmlađa influenserka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter