Izvor: Happy BSC
31.12.2021 u 08:52
0

ŠTA TREBA, A ŠTA NIKAKO NEMOJTE RADITI ZA NOVU GODINU: 5 pravila za uspešnu i srećnu 2022.

Nova godina je period kada smo svi u euforiji, okruženi crvenom bojom i ljubavlju. Takođe kao i za svaki praznik postoje običaji koji su manje ili više popularni i poznati, zato, evo šta bi trebalo, a šta nikako nije preporučljivo da radite tokom novogodišnje večeri kako bi vam naredna godina bila uspešna u svakom polju.

  1. Obavezno je ljubljenje dragih osoba u ponoć. Ljubljenje i čestitanje doneće Vam emotivnu povezanost i bliskost sa tim osobama i u narednoj godini.
  2. Da biste u sledećoj godini imali dosta hrane i para tako i treba da je dočekate. Dakle, frižider treba da bude pun a u svaki od novčanika u kući stavite bar malo novca.
  3. Trebalo bi prvog januara da uradite nešto malo, što će označavati da će i u sledećoj godini biti posla. Ipak, ne treba preterivati jer ako radite mnogo, a naročito ako započinjete neku novu aktivnost to znači da u narednoj godini nećete imati uspeha.
  4. Za novogodišnje veče bilo bi dobro da obučete nešto novo, jer to obeležava da će te se ponavljati i u sledećoj godini. Isto tako, poznato je da je da treba ubući crvene gaćice, jer one donose sreću u ljubavi.
  5. Trebalo bi da pazite da nešto ne polomite prvog januara, jer se to smatra lošim znakom. Isto tako, izbegavajte plakanje jer se veruje da će vas onda pratiti tokom cele godine.

Ono što je dodatni savet, jeste da volite, da se opustite i uživate u praznicima, zaslužili ste!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter