Izvor: Informer
03.01.2022 u 10:11
0

STALNO SE BUDITE U ISTO VREME? Evo zašto je to tako

Oni koji se bude svakog jutra u isto vreme, i to bez budilnika, ne rade to jer su navikli da ustaju rano ili zato što su odgovorni, već zato što su pod stresom, tvrde stručnjaci.

Istraživanje kompanije „Filips heltker“ pokazalo je da se čak 67 odsto odraslih bar jednom probudi tokom noći, što negativno utiče na kvalitet sna, raspoloženje, ali i produktivnost.

– Postoje ljudi koji se bude svaku noć u isto vreme, a uzrok tome je stres. Kada na spavanje idemo sa problemima u mislima, mozak ih rešava tokom određenih faza spavanja – objašnjavaju stručnjaci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter