Izvor:
07.10.2017 u 08:31
0

STRAVIČNO: Dame, bežite glavom bez obzira kada ugledate ovu kukicu (VIDEO)

Ono što izgleda kao obična kuka za vešanje torbice ili odeće, krije strašnu nameru.

Ona je i novo omiljeno oruđe perverznjaka, tvrdi je britanska policija koja ima povećan broj dojava zbog voajerizma u javnim WC-ima, onima u kafićima i drugim ustanova.

Naime, to se oruđe za špijuniranje može sasvim legalno naručiti preko Amazona, a perverznjaci je postavljaju i u kabine za presvlačenje.

Te se špijunske kuke mogu kupiti širom sveta, a prva hapšenja zbog njih odigrala su se u američkoj Floridi. Policija objašnjava kako biste, nakon uočavanja, trebali odmah napustiti WC ili kabinu te prijaviti ono što ste videli policiji.

Naime, te kuke u sebi imaju minijaturnu kameru koja snima kroz rupicu na vrhu plastike. Ko god je postavio kuku kasnije može doći po nju i preuzeti sve što je snimljeno uz pomoć nje, na svoj računar.

Izvor: Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter