Izvor: Tanjug
12.10.2021 u 11:08
0

TUŽNI PRIZOR U KOLORADU: Jelen je dve godine nosio neobičnu „ogrlicu“

 Jelen koji se dve godine kretao brdima američke države Kolorado sa automobilskom gumom oko vrata konačno je oslobođen neobičnog tereta, saopštili su zvaničnici Službe za zaštitu prirode Kolorada.

Službenici su morali da uspavaju jelena starog četiri i po godine i teškog oko 27 kilograma i uklone mu rogove kako bi skinuli gumu. 

PROČITAJTE JOŠ:  ŠTA SU TO ČULI GRAĐANI? Misterija zaglušujućeg praska

To je bio četvrti pokušaj skidanja gume u proteklih nedelju dana.

Jedan od zvaničnika Službe Skot Merdok izjavio je da je bilo bolje preseći gumu i ostaviti jelenu rogove, ali da nisu uspeli da preseku čelični okvir u pneumatiku.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI NAS PRVI UTISAK VARA? Koliko je važan i da li on može da se popravi?

Naveo je da je skidanjem gume i rogova jelen oslobođen oko 16 kilograma tereta.

Jelen sa gumom oko vrata primećen je u julu 2019. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter