Izvor:
07.04.2017 u 00:55
0

URNEBESNO: Ostala zaključana u prodavnici koju je opljačkala, pa pozvala policiju! (video)

Džoana Hejvens (35) iz Ohaja ukrala je neke stvari pa se sakrila u kabini za presvlačenje, a kad je shvatila da su je zbog zatvaranja prodavci zaključali u radnji, pozvala je policiju.

Policajci kažu da je žena mislila da je time što se sakrila u vreme zatvaranja nadmudrila zaposlene u prodavnici "Kohl's" u gradu američkom gradu Kentu, ali se ipak nije završilo dobro za nju.
Na snimku sigurnosnih kamera vidi se Hejvens kako krade nekoliko stvari, ali kad je pokušala da izađe primetila je da su sva vrata zaključana.

Kada je shvatila da je zarobljena pozvala je policiju, ali nije znala da se policija već uputila u tu prodavnicu jer je svojim kretanjem aktivirala alarme.

Novosti
Foto: You Tube Printscreen/Vijesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter