Izvor: Objektiv,24SATA.HR
28.12.2021 u 16:18
0

VEČITA DILEMA: Kada je u redu boriti se za nastavak prijateljstva, a kada morate da prestanete?

Što smo stariji shvatamo da imamo sve manje pravih prijatelja

Kako postajemo stariji svesniji smo da imamo sve manje iskrenih i pravih prijatelja.

Zato gubitak prijatelja, iz bilo kojeg razloga, predstavlja veliki udarac od kojeg je teško oporaviti se.

Kada je u redu boriti se za nastavak prijateljstva, a kada morate da prestanete?

Prijateljstva se prekidaju kad jedna strana uvek stavlja svoje potrebe ispred tuđih. U svakom odonosu treba da postoji pet zdravih emocija na jednu lošu kako bi veza opstala.

Ako često izbegavamo rešavanje problema to može dovesti do pogoršenja i zahlađenja odnosa. Tako da je bolje da se na vreme pozabavimo problemom.

Većina ljudi ima osećaj da svako prijateljstvo treba da traje večno. Važno je da se na zdrav način nosimo sa osećajem tuge i da je postepeno opustimo.

Naravno da ne možete da naterate nekog da se druži sa vama, ali možete da ga pitate zašto je prekinuo kontakt.

Toksične i ljubomorne prijatelje takođe morate da izbacite iz života jer prijatelji uvek treba da budu ponosni na vaš uspeh.

Nekada je bolje biti okružen s malim, ali odabranim krugom ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter