Izvor:
07.05.2017 u 17:53
0

ŽURKA POŠLA PO ZLU: Devojka oslepela nakon koktela!

Britanka Hana Pauel (22) završila je u bolnici nakon što je tokom žurke u Grčkoj popila osam koktela koji su u sebi sadržali čudnu vodku i đus.

Hana je oko tri sata ujutru osetila da joj je loše i zamolila je prijatelje da odu u hotel. Nakon 36 sati od kobne žurke, lekari su se borili za njen život.

Istragom je utvrđeno da je u koktel sipana vodka koja je sadržala opasnu dozu metanola, koji je Hani trajno oštetio vid i bubrege.

"Otišli smo u hotel nakon žurke i ja sam legla da spavam. Ujutru kad sam se probudila zamolila sam drugaricu da podigne roletne, jer je svuda bio mrak. Ona je rekla da su prozori širom otvoreni ali meni je pred očima bilo sve crno. Počela sam da paničim kada sam shvatila da ništa ne vidim", prepričava Hana svoje kobno prošlogodišnje letovanje u Grčkoj.

Čim su shvatili da Hana ne laže, njene drugarice su odmah pozvale hitnu pomoć. Nekoliko sati kasnije Hani su počeli da otkazuju bubrezi i počela je borba za njen život.

Hanini roditelji su odmah doleteli iz Engleske kako bi bili tu za svoju ćerku. Dva dana kasnije, njena majka se podvrgla operaciji kako bi svojoj ćerki donirala bubreg i tako joj spasla život.

"Da nije moje majke večno bih bila na dijalizi. Srećom, moji prijatelji su prošli bez većih posledica, samo su imali simptome trovanja", priča Hana.

Ona kaže da je policija otkrila da su u baru koristili vodku prokrijumčarenu iz Bugarske.

"To nije bio neki jeftin bar, čak smo morale da platimo i ulaz. Žurka je bila fenomenalna, super smo se provele, ali eto, umalo da nastradam", kaže devojka i dodaje da je srećna što je na kraju izvukla "živu glavu".

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter