Izvor: Kurir
25.06.2024 u 14:08
0

ČETIRI LETNJA BRZA KOLAČA: Tope se u ustima!

Donosimo vam četiri recepta za najpoznatije kremaste kolače sa dosta fila, a da se kore ne peku u rerni

Kremasti kolači su savršen izbor za letnje dane, kada je svima potrebna osvežavajuća poslastica koja ne zahteva dugotrajnu pripremu niti dodatno zagrevanje kuhinje. Ovi kolači ne samo da pružaju prijatan ukus i bogatu teksturu, već se i jednostavno prave bez potrebe za pečenjem u rerni.

Bilo da se radi o druženju sa prijateljima, porodičnom okupljanju ili jednostavno želji za nečim slatkim i hladnim, kremasti kolači su idealno rešenje. Zahvaljujući brzini i lakoći pripreme, kao i činjenici da se hlade u frižideru, ove poslastice postaju neizostavni deo svakog letnjeg menija, pružajući osveženje i uživanje u svakom zalogaju.

Kolač s višnjama i belom čokoladom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter