Izvor: dnevno.rs
25.10.2020 u 22:02
0

MRŠAVITE uz POMOĆ KROMPIRA! Ovo je TRIK kako da skinete VIŠAK KILOGRAMA!

Žene su oduševljene novim receptom za krompir kojeg smete da jedete i u dijeti!

Krompir je u većini dijeta zabranjena namirnica, ali šokiraćete se kad pročitate ovaj trik za brzo mršavljenje.

SAZNAJTE JOŠ…

RUSKA PORUKA ZA SVE! Lavrov ISPALIO HRVATE, otkazao posetu Zagrebu da bi duže bio u Beogradu!

KORONA PRESEK: DRASTIČAN SKOK OBOLELIH! Troje premunulih!

NOVA VLADA SRBIJE: Spisak svih ministara!

VUČIĆ: Primiću prvu vakcinu koja dođe u Srbiju

PREDSEDNIK VUČIĆ: Ekonomiju ne možemo da zatvorimo

Osobe koje žele da smršaju uglavnom izbegavaju hranu koja sadrži ugljene hidrate, naročito hleb, testenine i krompir. Međutim, istraživanja pokazuju da možete smršati ako tokom dijete jedete kuvani beli krompir.

Krompir sadrži hranljive materije, poput kalijuma koji je važan za regulisanje krvnog pritiska, a i odličan je tokom dijeta, jer nas duže drži sitim i sprečava da grickamo između obroka.

Dokazano je da hladan kuvani krompir sadrži rezistentni skrob koji ne diže šećer i pomaže da unesete manje kalorija, pa je savršen za mršavljenje.

Takođe, stručnjaci ističu da su mahunarke odlične za gubljenje kilograma, jer sadrže vlakna i proteine, a posle takvog jela nećete brzo ogladneti i tako ćete smanjiti broj unetih kalorija tokom dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter