Izvor: Žena
10.06.2020 u 09:51
0

OVU namirnicu Jelena Đoković NIKADA NE STAVLJA u TANJIR!

Kada se govori o zdravoj hrani, jedna od prvih asocijacija je vegetarijanska ili veganska ishrana. I Jelena Ðokovic, godinama veganka, na svom Instagramu često govori o zdravim namirnicama, ali jedna, posebno popularna među veganima, nema mesto u njenom jelovniku.

Jedna od popularnijih veganskih namirnica su veganska jaja, napravljena tako da ukusom imitiraju ovu namirnicu, ali da su prihvatljiva za vegane i vegetarijance. Iako su mnogi vegani u njima videli rešenje da obogate jelovnik, a istovremeno poštuju svoja pravila ishrane, Jelena Ðoković je putem Instagrama upozorila na njihovu nezdravost.

OVO MORATE ZNATI

ŠEŠELJ U KLINČU SA MARIĆEM! NISAM BIO MILOŠEVIĆEV ČOVEK, POKRALI SU MI IZBORE NA KOSOVU TAMO GDE NI NAŠI TENKOVI NISU MOGLI UĆI!

ATRAKTIVNA KALITEA Ako već niste odlučili kuda ćete ovo leto, ovo GRČKO LETOVALIŠTE je pravi izbor za vas (GALERIJA)

DESET NAJSMRTONOSNIJIH EPIDEMIJA ČOVEČANSTVA Neke haraju i danas!

OVO NIKAKO NE SMETE RADITI ZA VREME GRMLJAVINE!

PREOKRET U SLUČAJU PEDOFILA KOJI JE UBIO MALU MEDLIN Devojka sa Kosova je sada NA POTERNICI, OVAKO IZGLEDA! (FOTO)

– Samo zato što je nešto vegansko, ne znači i da je zdravo – napisala je Jelena uz sliku koja uporeduje sastav pravog i veganskog jajeta.

Vegansko jaje, što pokazuje i nutritivni sastav, puno je veštačkih dodataka poput emulgatora, sirupa, sojinog lecitina, pojačivača ukusa.

Inače, lažna, odnosno veganska jaja potiču iz Kine, gde su se masovno proizvodila, a posebno su bila interesantna proizvodacima zbog jeftinih sastojaka usled kojih proizvodnja veganskog jajeta čini polovinu troškova proizvodnje pravog. Tako bi jedna osoba mogla da proizvede čak 1.500 komada dnevno. Potom su ova veštačka jaja stekla popularnost u Americi, a poslednjih godina sve su popularnija i u Evropi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter