Izvor: HappyBSC
12.05.2020 u 13:58
0

APOKALIPSA U KREVETU! NESTOROVIĆ SE POVERIO MARIĆU Uz maske i rukavice i ovo moramo da nosimo protiv korone! (FOTO)

Prof. dr Branislav Nestorović otkio je da se korona virus prenosi i seksualnim putem.

ČUDO POD OSTROGOM

EKSKLUZIVNO! ČUDOTVORNI SNIMCI SA OSTROGA Nepregledni red vernika pred manastirom! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! Pogledajte kako crnogorski policajac pozdravlja vernike podno Ostroga! (VIDEO)

MILO POKLEKAO! Vernici stigli u manastir Ostrog, Amfilohije se sprema za liturgiju

OVAKO SE BRANE SVETINJE! Beranci pregazili kordon policije (VIDEO)

– Mislili smo u početku da se virus prenosi kontaktima i da zato moramo da držimo distancu. Ali sada je utvrđeno da se prenosi i seksualnim putem, spermatozoidima – pojasnio je dr Nestorović gostujući kod Milomira Marića u emisiji „Ćirilica“ Happy TV.

Da sve ovo nije ni približno šali dokazali su kineski naučnici na čelu sa Zul Hanom. Test na semenu tečnost je počeo nad 50 pacijenata u Kini. U međuvremenu, njih 12 izabranih je ili umrlo nisu ili imali erektivnu disfunkciju. Na kraju, testiranje je izvršeno nad 38 ljudi starijih od 15 godina. 

Tabela istraživanja kineskog tima

Kod 23 učesnika (60,5 odsto) ispitivanja, koji su se oporavili od virusa korone nije bilo u krvi, ali kod njih 15 (39,5) je bilo u akutnoj fazi bolesti. 

PROČITAJTE I OVO

ČEDA JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM: Znala je da će Đinđić biti ubijen, tražili su od nje alibi!

EKSKLUZIVNO! VESIĆ NAJAVIO NA HAPPY TV: Danas potpis, Beograd dobija metro!

SPEKTAKULARNO HAPŠENJE! Pogledajte kako je pao maskirani ubica iz kafića na Vračaru! (GALERIJA)

DEKA ŽIVAN ZNA TAJNU DUGOVEČNOSTI Doživeo sam 103. godinu, imam 35 potomaka i ovo je moj recet

DR NESTOROVIĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO Neverovatno, ovo nude profesoru!

Utvrđeno je da je 6 učesnik ispitivanja (15,8 odsto) imalo virus u semenoj tečnosti. Od toga je nađeno kod njih četvorice, koji su u akutnoj fazi bolesti, dok su dvojica bilo oporavljeni. 

Zaključak istraživanja je da bi bilo potrebno da se uradi na većem uzorku, ali da je već sada jasno da se virus može zadržati u semenoj tečnosti i nakon što nestane iz svih drugih tečnosti u telu od mokraće do stolice. Istraživači smatraju da bi tek trebalo da se utvrdi da li virus prenosiv seksualnim putem i da ako je to slučaj onda kondomi igraju važnu ulogu u prevenciji širenja bolesti jer je očigledno da se kod nekih obolelih, ali i izlečenih virus može naći čak i u semenoj tečnosti. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter