Izvor: SD
23.09.2023 u 19:53
2

Lekar joj GREŠKOM PROBUŠIO STOMAK – Žena MRTVA nakon operacije smanjenja želuca, ovo je nalaz odbukcije

Lekar joj GREŠKOM PROBUŠIO STOMAK - Žena (44) MRTVA nakon operacije smanjenja želuca, ovo je nalaz odbukcije

Ema Morisej (44) iz Češira preminula je u toku operacije i pokušaja smanjenja želuca. Žena je iskrvarila na smrt nakon što je lekar na jednoj privatnog klinici u Turskoj dok je pokušavao da smanji želudačni rukav, probušio stomak.

Iz klinke je stiglo obrazloženje gde tvrde da je žena umrla prirodnom smrću, a ne usred krvarenja. Međutim, rezultati obdukcije potvrdili su suprotno.

Ispostavilo se i da je agencija koja je bila zadužena za posredovanje i organizaciju celog postupka nije izvršila sve neophodne mere i uverila se da je Ema fizički spremna za jedan ovakav zahvat.

PRINSCREEN

U izveštaju piše da je gospođa Morisej, otputovala u Tursku na operaciju 6. jula, ali da nije sačekala da cela procedura bude potpuna i privedena kraju. Ovakve operacije predviđene su samo za gojazne ljude koji ne mogu da skinu kilograme prirodnim putem, a ona navodno, nije ispunjavala sve navedene kriterijume.

Mrtvozornik pored ovoga tvrdi da je do smrti došlo greškom lekara i pozvao vlasti u Turskoj da reaguju.

– Nema dokaza da je Ministarstvo zdravlja u Turskoj reagovalo i da je sprovedena istraga nakon smrti Eme Morisej – piše u izveštaju agencije „Regenesis“ zaduženoj za posredovanje u ovom slučaju.

Ema Morisej imala je supruga i dvoje dece.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Lekar joj GREŠKOM PROBUŠIO STOMAK – Žena MRTVA nakon operacije smanjenja želuca, ovo je nalaz odbukcije”

  1. Kada bi se osnovali nekakvi privatni logori gde bi se pokazivalo kako su živeli logoraši i šta su jeli ali u boljim smeštajnim uslovima i da se prijave isključivo debeli pa koliko izdrže, možda bi bilo bolje nego ove operacije . svaka operacija je rizik a u takvim logorima ne bi ih niko ubio , bili bi pod nadzorom lekara .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter