Izvor: Alo
19.07.2021 u 18:42
0

NAPRAVITE LEKOVIT NAPITAK KOJI ĆE VAS OSVEŽITI U VRELIM DANIMA!

Organizam povremeno treba očistiti i osloboditi se štetnih materija koje se vremenom talože, a leto je idealno vreme za to.

Kako bismo pomogli našem telu i oslobodili jetru i omogućili joj da lakše i bolje funkcioniše, s vremena na vreme je dobro uraditi detoks tela. To se najbolje postiže prirodnim sokovima.

VAŽNO

VUČIĆ U BRISELU: Mi smo se potpuno saglasili sa predlogom EU u tri tačke, PRIŠTINA SVE ODBILA – ZABRINUT SAM! (VIDEO)

PODIGNUTE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV INVESTITORA URUŠENE ZGRADE NA VRAČARU: O sudbini stanara se upravo odlučuje sa čelnicima grada

EVO KO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DEČAKA NA KARABURMI: Lazar udario mališane na pešačkom, pa POBEGAO

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Oluja u narednih sat vremena!

Mi smo pronašli recept za napitak koji se pravi od svega 2 sastojka, a može da pomogne u skidanju kilograma, izbacivanju toksina, ali i podstakne rad digestivnog trakta i metabolizma.

Potrebni sastojci:

  • 2 veće kriške lubenice
  • jedan limun

Priprema:

Lubenicu naseckajte na komadiće koje ćete ubaciti u sokovnik ili blender. Dodajte i sok od limuna i sve ismiksajte i napitak je spreman.

Lubenica sadrži velike količine L-citrulina, aminokiseline koja se u bubrezima pretvara u aminokiselinu l-arginin – koji čisti toksine i druge otrove iz tela. Takođe, lubenica je dobar izvor kalijuma, koji podržava rad bubrega i velika je pomoć u čišćenju organizma, a uz to pomaže i u skidanju neželjenih kilograma.

Limun stimuliše probavni sistem i rešava problem zatvora. Jetra takođe jako voli limun. Osim toga limun alkalizuje organizam i pomaže u vraćanju ravnotežu telesnog pH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter