Izvor: mediji
08.10.2020 u 16:51
0

PROCEDURA PODEBLJANJA VRŠNJAKA: Sve više muškaraca ide na RAZNE TRETMANE

Razne procedure

PROČITAJTE I OVO

SITUACIJA JE ALARMANTNA: Proradio poseban broj za prijave nepoštovanja epidemioloških mera

NAJVIŠE OBOLELIH U BEOGRADU: Krizni štab najavio oštrije kontrole i sankcije

APEL DOKTORA SRĐE JANKOVIĆA: Postoji rizik zaražavanja i na otvorenom

Procedura „podebljanja“ penisa

Važno je podsetiti kako je hijaluron prirodni sastojak našeg tela, koji volumen dobija zahvaljujući molekulima vode koje veže na sebe. Ranije se za povećanje obima penisa koristila sopstvena masnoća ali su se fileri pokazali kao veoma efikasna zamena. Kako bi se izbegla nelagodnost i bol, na penis se nanese anestetska krema a potom sledi punjenje filerima. Tretman traje 5 minuta, i rezultat je vidljiv odmah.  Tokom narednih nekoliko meseci, hijaluron će se postepeno razgrađivati u penisu pa je potrebno ponoviti postupak.

Visoka cena za kratko dizanje ega

Cene ove ekspresne intervencije kreću se u Velikoj Britaniji oko 415 funti ( cca 60 000 rsd) za 1 ml ispuna. Kako bi bolje vizualizirali 1 ml odgovara pola punjenja BIC hemijske olovke. Upravo za toliko se penis poveća. Stručnjaci savetuju da je za potpuni rezultat potrebno 6-10 ml a za efekat izrazito velikog penisa oko 15 ml. Nakon tretmana moguće je da se pojave modrice na mestu uboda igle, a konzumacija seksa preporučuje se posle sedam dana. S druge strane, postoje i lekari koji se protive ovoj intervenciji jer tvde da je koža penisa pretanka i da aplikacija hijalurona u penis, posebno ukoliko je radi nestručno lice, može izgledati estetski neprihvatljivo sa vidljivim veštačkim neravninama.

Kod nas je oko 300 evra cena za kubik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter